teisipäev, 9. oktoober 2007

EI NOH - ÕPETAJATE PÄEV -

Meeletult ilus tort, maitses ka hästi - ütleks kohe nii nämma, kui ma seda fraasi vähekenegi salliks, aga see pole fraasi süü, hoopis kellegi süü :) Tegelt oli Kriigeri kehastumine viimse reliikvia Siimuks täitsa talutav - hoopiski mitte tüütu.
Mingi hetk sai terve aasta mahtutatud paari rohekat värvi papitüki vahele, mõned arvasid, et see tuli isegi suht hästi välja :P
Ja õhtu oli ikka täiega imelik, kusjuures täiega ei ole ka mu lemmik sõna. Ühesõnaga pidu Pariis Pariis oli täiesti möga ja nii palju penskareid pole mu silm ka enam ammu näinud. Ikkagi kummitab kuskilt välja see frustreeriv vanasõna, et kui lootused on suured, siis tegelikkus jääb neile halastamatult jalgu.
Ja mõned sammud mööda vanalinna edasi kohtad sa vanu tuttavaid, kes üldsegi mitte ja samas üsnagi palju on need vanad tuttavad. Palju on muutunud ning palju sügavaid asju on andeks palutud ja ka andeks antud, aga ikka vajavad veel rääkimist.
Uskumatu, aga oma loodetud šampanjat ma ei saanudki ja siiani on naljakas, et sellised juhused just sellisel õhutul kokku sattusid.

Kommentaare ei ole: