laupäev, 20. september 2008

NINA SÜGAVAL SÜGAVAL KAENLAAUGUS


...saba (võib öelda ka, et sabad :p) pikalt väljasirutatud ja vaikne nurrumine toimub teisel pool lauda.
Peaaegu sama sünnib varsti ka siinpool lauda - kõik pisukese värske õhu süü. Meeskoori ülesastumisele raeplatsil jäime hiljaks, aga see eest sai raamatupoode mööda kolistatud ja ühes neis isegi uue raamatu letilesaabumise puhul vaarikakooki söödud :)

Aga kõik vahepealsed päevad, millest blogi vaikib, pole olnud just nabasügamispäevad. Eelmine nädalavahetus sai näiteks Riias käidud, veitse veepargis külmetatud, soolakambris end aurutatud ja lehmakomme õgitud. Imeilus hommikupäike, mis hotelli aknast sisse laiutas meenub siiani kui miski haruldus, mida pole peaaegu, et suve otsa näinud.

ja veel enne seda ning peale seda on olnd palju ringiõiendamist, kultuurne olemist ja muud.

Eile käisin üht toredat emmet ja tema Nuntsikut külastamas. Elavad teised metsaserval, kitsekesed koduhoovis ja pääsukesed katuseservas sidistamas. Algul mind võõrastati ikka päris kõvasti, siis võeti omaks ja peale väikest unekest uuriti taas, kui suht tundmatut nägu, kes pole ikka veel koduteele asunud. Aga ei saanud ju varem tulema, sest jagati ohtralt nõuandeid ja muid vajalikke asju, mida mul arvatavasti tavis läheb. Igal juhul tänud lahkele perenaisele!

Teisel pool lauda on kahest silmapaarist 1,5 unes ja mingid uimastavad pisikud levivad siiagi. Tuleb ka endal kummagile silmale üks 5 min ära teha. Õhtuks on Katre viitsinud oma terrassile pekingi kana serveerida :)
Murrrr...rrrr....rr.....rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

1 kommentaar:

kaTre ütles ...

Pekingi kana saab ehk tuleval aastal, seekord oli veel india kana väljalase ;) (viimast sõna mitte just sõna-sõnalt võtta :)