neljapäev, 16. oktoober 2008

NOOR ÕPETAJA :)

Nii õpetajatepäeva kanti, üllatusena ja täiesti ootamatult, oli minu hea ülemus klassiuksel ja ei tõrelenudki esimesse tundi hilinemise pärast vaid hoopis õnnitles mind. Mina muidugi olin tol hetkel täiesti juhmi näoga, aga õnnitluse sisu oli selline :

Neljapäeval, 9. oktoobril 2008 algusega kell 15.00 toimub Raekojas pidulik vastuvõtt pealinna parimatele õpetajatele, kes osalesid Aasta õpetaja 2008 konkursil.
Tallinna Haridusamet on üleriigilise Aasta õpetaja valimise raames juba pikka aega ka pealinna haridustöötajaid tunnustanud. Eesmärgiga väärtustada loovate ja entusiastlike õpetajate tööd ning tutvustada nende kogemusi teistele pedagoogidele kuulutas haridusamet sel aastal esmakordselt välja kolm uut konkurssi: Innovaatiline õpetaja, eÕpetaja ja Noor õpetaja.


Parimad noored õpetajad on Ly Kraav Tallinna Linnupesa Lasteaiast, Eedo Lubi Tallinna Õismäe Humanitaargümnaasiumist, Silvia Paluveer Tallinna I Internaatkoolist...

Ühtekokku osales sel aastal Aasta õpetaja konkursil 130 haridustöötajat. Neist 46 kandidaati esitati aasta õpetaja,20 e-õpetaja, 34 noore õpetaja ja 23 innovaatilise õpetaja konkursile.

Linn tänab õpetajaid, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isiksusteks ja positiivselt mõjutanud haridusasutuse või piirkonna elu.
Igal juhul on positiivne kui Sind tunnustatakse :)
ja tore, kui sulle omistatakse tiitel NOOR :p

2 kommentaari:

Esme Kassak ütles ...

Imekaunis:) Ja pluus on ka väga ilus;)

Palju õnne!

Anonüümne ütles ...

Jaa... mina lugesin vastavat teadet näiteks Tallinna lehest. :)