neljapäev, 1. jaanuar 2009

11131 ja pool PÄEVA OLEMAS OLDUD

Rakett, mis kuskil linnahalli kõrval suht efektselt räämas platsilt kõva lennuga vastu kõrget korstnat lendas, väike vereproov ja klaasikillumäng Vana -Lõunas ning tagurpidi selga aetud kampsun peaks küll piisava arvu äpardusi kokku andma, et uus aasta põnev tuleks.

Loomulikult kõik poisid ;) alles magavad end uusaastaööst välja ja ainukesena mina, kes ma tegelikult kõige hiljem magama läksin, nautlen juustuvõileiba ja aknast paistvat päikest. Ehk jõuab veel jalutamagi kui mõned tüübid oma pahad peast välja magavad.

Ei tea, kas mu õeke on elus? Jäi teine eile peale hoogaid Sangritasid ja Tequila shotte natuke suuremasse põrandaküttega kohakesse täpikest otsima. Teises,üle Pärnu mnt pisut pisemas põrandaküttega punkrikeses, kostus poole kolme paiku öösel tugevat norinat - ja see polnud mitte meie väike Mikey... Nagu arvata võib tuli uus aasta seekord üsna suure mürinaga :)

Sirvides netis erinevaid 2009 aasta VÄHKIDE horoskoope, leidub nii mõndagi:

MATERIAALSES plaanis on aasta teemaks number üks ühis- ja kinnisvara. PIKAAJALISED MÕISTLIKUD INVESTEERINGUD sobivad pea tervesse aastasse. PARTNERLUS igas mõttes jääb Vähi teemaks lähemad 14 aastat. ARUSAAMINE teisest - soodustatud on sel aastal igasugune kokkupuutumine ebatavalisega. PIKEMAAJALINE PERIOOD soosib psühholoogilist muutumist, ÜMBERSÜNDI, ümbruskonna muutust. Aasta kõige tähtsamad päevad on 22. juuli ja 31. detsember.
Biorütmid hetkel küll mingit ülisoodsat seisu ei näita, aga vähemalt on tõusu oodata;)















____ ____ ____ ____

Aga see, kes Teil on üle õla, on Teie kaaslane...? :)
____ ____ ____ ____

Kommentaare ei ole: