kolmapäev, 24. veebruar 2010

ESIMENE ÖÖ SUURES SÕPRUSES :)

Eile siis kolisin välja - Planeedist. Võtsin oma kolm lemmikut kaasa: põnni, kassi ja mehe - nojah tema tuli ise takka järgi :) lennujaamast. Oli ka päev eile, et kolida, kõik kohad paksu lumeputru täis - uskumatu, et oma sõidukogemuse juures üldse autot näppida julgesin.

Nüüd siis esimene öö möödas palju suuremas sõpruses :p Karupere tudus kõik ühes voodis ühe kassiga - ja see tudi oli rahulik ning sügav. Ärkasin hommikul sest, Ott potsatas mulle kõrva peale :) Tegime kohvi, pistaatsiakreemiga saiakesi (oma uhke ahjuga), vedelesime ja vaatasime telkust paraadi.

Nüüd siis kügeleme mõlemad Martiniga terrassitrepil ja mõtleme välja igasuguseid huvitavaid, mugavaid, praktilisi ja ebapraktilisi layoute oma uue elamise tarvis. "Tühi tuba on parim arhitekt" - sõpruse pst vanasõna :)

Eks siis varti külad ja saunad ja saunad ja külad...

meil on mõnus

3 kommentaari:

wilmake ütles ...

Tänud kõigile, kes kolimisel abi pakkusid ja abiks olid :)

twins mam ütles ...

Mõnusat olemist oma uues kodus ;)

Esme Kassak ütles ...

Miks mul on küll tunne, et seal saab kohvetamas ja "käputamas" käima hakatud ... Kusjuures, tegelikult korter sellise vaatega rõdult tundub märksa mõttekam, kui seal asuvad majad, kuhu iga korterielanik pilgu võib heita:) (et kumb siis on privaatsem)