neljapäev, 1. november 2007

VAHEAEG MÖÖDUB JA EI RIDAGI

Vaheaeg on juba peaaegu läbi ja mitte ridagi pole kirja saanud - oleks, et midagi krjutada pole!
Eelmisel nädalal sai õnnesoovidega skorpionipesasid pidi käidud, klaase kõlistatud ja roogasid maitstud. Sai ise võõrustatud ja muffineid küpsetatud ning üle pika aja palju inimesi enda ümber heas mõttes välja kannatatud :)

Eile valasin terve perekonna delfiinikesi ja paar siili ning hobuseid kah mõni kolm tükki. Reedel saavad need hetkel siidmattvalged kujukesed värviküllasteks pintseldatud. Ja kunas kujukeste valamine nii edukas oli, siis valasin juba mõned seebid kah. Omast arust olin leidlik, kasutasin seebivormideks muffinipabereid, seebi vahekihiks kuivatasin naca siruni ja apelsinikoort ja kui reedel kujukestemaalimisest aega üle jääb, siis saab 70 puuviljaseepi kah lõplikult valmis.

Ei saa öelda, et vaheajal käed rüpes istuksin, samas aga tööplaane kah teha ei viitsi ja ekool, mis vajab kõpitsemist jääb ilmselt pühapäevaõhtuseks ürituseks. Eila saatsin Hansapangale taotluse, et ehk saab naca raha kevadiseks suureks kunstiürituseks - eks näis kas terve õhtupoolik, mis selle nahka läks, ka kasu toob.

Kommentaare ei ole: