pühapäev, 7. detsember 2008

ESIMENE VÄSIMUSESATS

Jap, just nii, esimene suurem väsimusesats paistis selle nädala lõpuks välja. Teisipäeval tundsin, et pingutan liiast, reede õhtuks aga olid suunurgad juba teisipidi ja loomulikult sai Sabake terve hunniku minu meelepahast kohe enda kraesse. Tagantjärgi on jube piinlik :( Laupäev turritas õhtuni aga nüüd on juba parem.



Reedel lipsasime rahvusooperist läbi. Webmedia oli Martinile kena kutse saatnud ja miks siis sellele mitte vastata. "Rigoletto" vaene vana narr, oli lugu, mis esimeses vaatuses põnevust tekitas, sest "supertiitreid" sai nii põgusalt nähtud ja tõlgendus nähtule põhines intuitsioonil. Teine vaatus, mil kõik kirjad juba selgelt paistsid, jättis oluliselt vähem ruumi ettekujutlusele. Vaheaeg sisustati trühvlite, konjaki ja kanavarrastega. Etenduse lõpus jagati kingitusi ka - must teatrimask ja karp trühvleid - väga stiilne. Kahju, et trühvlid kohe otsa saavad :)



Veel kaks nädalat tööl - loodetavasti ei too see enam kaasa turritamist, sest toredad asjad on teoksil. Vannituba edeneb. Plaadid on ostetud ja ja kui remondimees sõna peab siis algab mu armas puhkusekene suure sooja vanniga :)


Põrandaplaadid valisime Mikey kasuka järgi - sai ju jõuluvanalt spetsiaalseslt temale tellitud soe küljealune :)

Kommentaare ei ole: