teisipäev, 8. juuli 2008

ARMSAD SÕBRAD; LAHINGUSSE!

Plaan on pidada vähemalt kaks kodusõda, aga kuna varustus on meie tarbeks kogu õhtuks, siis võivad asjast enam huvitatud, vapramad ja tugevamad pidada sõdu nii palju kui jaksavad (lihtsalt kuulivaru tuleb ise täiendada). I kodusõda on neile, kes õigeks ajaks kohale jõuavad ja julgemad on. II kodusõda on aga neile, kes hilinevad või kohe algul lahingusse minna ei julge :) III ja IV on neile, kel jaksu ja tahtmist ning kestavad nii kaua, kui kuule jätkub. Kes aga rindele üldse minna ei taha, saavad abiks olla söögipataljonis, meditsiinipunktis või fotopatrullis :)

Katusealune peaks natuke sooja ja vihmavarju pakkuma, kuid sellegipoolest pange soojalt riidesse ja jalga mugavad sportlikud jalatsid - sandaalid ja plätud seekord ei sobi :) Põue võib pista natuke kangemat kraami, kuid seda võib tarbida alles peale lahingut :p

Söögipataljon jagab sooja suppi, kui võimalik, siis isegi pannkooke. Meditsiinipunktis jagatakse tasuta porgandi- ja hapukurgidopingut. Kui käe- ja jalalalabad väga ära külmuvad, soojendame nad hõõgveini ja teega üles, vanalõunas saab vajadusel saunagi teha :)

Nalja seekord absoluutselt ei saa, sest 1) kodusõda pole mingi naljaasi, 2) meelelahutajaks oleme me kurvad inimesed ise ja 3) tantsuks laulab õpetajate ansambel.

Lahingus näeme!

Kes nüüd kogemata orkutis märkas, et mul sünnipäev on ja paanikas kingitust otsib, siis selleks on mitu võimalust: kas ärge nähke selle pisiasjaga üldse vaeva, heegeldage ise midagi armsat või siis toetage minu voodiostmise projekti :p

1 kommentaar:

wilmake ütles ...

Saame kokku siin 20 min enne 17
http://kaart.tallinn.ee/Tallinn/Show?REQUEST=Main&x=540847&y=6581173&name=Kogunemine&title=Saame kokku 20 min enne 17 ja siis üheskoos lahingusse :)
Ja lahing on kuskil siin
http://kaart.tallinn.ee/Tallinn/Show?REQUEST=Main&x=540523&y=6580907&name=Lahing