reede, 17. august 2007

AEG SEISMA POLE SIISKI JÄÄNUD

Ehkki viimane sissekanne on päev peal minu sünnipäeva, pole aeg vahepeal sugugi seisma jäänud. Kuni tänaseni, mil puhkuse lõpuni on jäänud vaid mõned päevad on tegemist tegelikult jätkunud igasse päeva. Võib muidugi kahelda selles, kas kõik päevad just ühtmoodi asjalikud olid - aga milleks siis puhkus - ikka selleks, et puhata ja mängida:)

Nädal peale sünnipäeva tegelesin ikka veel vaikselt nii enda kui teiste pidustustega, Pärnus sai käidus ja mustikal Katre juures. Muide Ellamaa loodusraja äärde jääb igati vahva grillmajake, kus võiks ka väga varaste hommikutunditeni istuda ja rabakanade hälitsusi kuulata.

Tavalistest juuliõhtutest ühel sai Google Earthi maakera veeretatud ja leitud keset Atlandi ookeani pisikesed saarekesed. Suuremal neist oli ka lennujaam ära toodud, mis hõlbustas oluliselt sinna reisimise võimaluste valikut. Üks rootsi päritolu reisibüroo nimega Solresort jagas juhtumisi viimase hetke pakkumisena veel paari kohta 2 augusti väljalennuga pileteid sinnasamma - Assooride suurimale sarele Sao Migeli. Ehkki pileti hind polnud just see, mida suvise reisi jaoks olime planeerinud, tundus Assooridele mineks mitmeid, mitmeid kordi lahedam kui Kreetale või Horvaatiasse. Mitu õhtut higistamist ja vaeva, et kas saaks ikka veel odavamalt kuidagi sinna Assooridele ja ehk siiski Kreetale, kuhu pakuti hirmodavat lendu koos majutusega...... Tegime isegi mõlema reisi kalkulatsioonid ja mis sa kostad - mõlemad sihtpunktid tulid enam vähem sama kallid. Üks lennult kallim, kohapeal odavam, teine lennult odavam, kohapeal superkallis. Eriti palju arusaamata rootslaste kodulehelt, ostsime piletid ära. Tehtud :)!!!

Kommentaare ei ole: